Babymassasje kurs

VELKOMMEN !!!

Ta kontakt dersom du vil bli ta CaMuskel sitt hyggelige babymassasje kurs! 

Kurs settes opp etter forespørsel.

KLART FOR KURS

MIN FØRSTE GRUPPE OG EKSAMENS AVSLUTNING

Gi ditt barn trygghet & selvtillit gjennom babymassasje 

Babymassasjen er basert på den kjente Vimala McCLure sin babymassasje. Hun praktiserte på sin egen sønn, har skrevet bøker og holdt foredrag om viktigheten ved babymassasje, og opprettet også et forbund for dette i 1976. Babymassasjen er bla. sammensat av Shantala - indisk massasje, som er fra hjertet å virker avslappende. Svensk massasje - stimulerende mot hjertet ( Per Henrik Ling ).  

Formålet vi som babymassasje instruktører har er å fremme omsorgsfull berøring og kommunikasjon gjennom praktisk erfaring, opplæring, og forskning slik at barn , foreldre og omsorgpersoner over hele verden føler seg elsket, verdsatt og respektert

Fordeler med spedbarnsmassasje

  • Styrker og fordyper kjærlige foreldre - barn knytter seg til deg gjennom øyekontakt, hud mot hud, latter, beroligende lyder, kilende lek, lukt, vekselspill, varme, kommunikasjon, sang.
  • Avslapping - hudkontakt er betryggende og avslappende, varmen får barnet til å slappe av, oxytocin er et beroligende hormon som frigjøres og senker stress hormoner, pusten blir roligere, samlende og regulerende på stress- symptomer. Fremme et godt søvnmønster
  • Lindring - massasjen virker lindrende på smerter ved frigjøring av hormoner, berøring lindrer direkte og gir trøst og nærhet, mage-tarm funksjonen kan bedres ved hjelp av magemassasjen.
  • Stimulering - massasjen styrker og regulerer respirasjonen, da det får barnet til å puste jevnere, stimulerer det motoriske systemet, stimulerer nervecellene i huden og nervecellene i huden og nervesystemet generelt 

Deltakerne får olje, kurshefte, diplom,  10% rabatt på en massasje til seg selv hvor mødre får muligheten til en sjekk av magemusklene/diastase evt. tips til opptrening av bekken

Mat/drikke: Det serveres drikke og noe lett å bite i. Gi beskjed ang. allergier.

Vi lærer: Massasje - teori og teknikk, når det passer å massere, litt om massasjeoljer, kolikk massasje, sang/regler/rim, baby yoga og ulike aktuelle temaer. Foreldre kan gjerne komme med ønsker og spørsmål. 

Varighet: Vi prøver å holde selve massasjen på ca 45 min, og begynner på tiden. Det går alltid litt ekstra tid til å komme til rette, kle av/på, muligens mate eller skifte på den lille, så det er satt av 20 min før vi begynner og 20 min etterpå for de som trenger det. 

Pris: 

Privat kurs 1500,- for 3x. 

2 babyer 1200,- pr baby for 4x     

3-5 babyer 1000,- pr baby for 4x                           

Hjemme hos deg Barseldepresjon & andre utfordringer kan gjøre det vanskelig for deg å bli med på et kurs med andre voksne og barn. Dette skal ikke ta fra deg muligheten for å etablere en fin kontakt med din lille via babymassasje. Derfor tilbyr jeg også å komme hjem til deg og din lille. Pris avtales etter hvor lang det er å kjøre. Jeg kan også komme hjem til noen, for å holde gruppe kurs. Pris avtales nærmere. 

Utdanning; Tatt ved Belly & Baby i Oslo.