Massasjeterapi

Klassisk massasje/ Terapeutisk Massasje 

30/45/60/90 min

Her legges den bestilte tiden opp til at du som klient skal få best mulig behandling. Vi blir sammen enige om hvordan vi skal legge opp behandlingen. Ofte er det terapeutisk massasje som ønskes, for å bedre muskel og ledd problemer/smerter. Det jobbes da dypt i muskelvev med massasje kombinert med kopping, terapeutisk stretching og muskel og ledd akupunktur, for best mulig effekt. Det er også mulig å få en mild avspenningsmassasje, bare du har bestilt rett tid legger vi behandlingen opp til å passe deg og din dagsform når du kommer. 

Bestill din time trykk her

Avslappingsmassasje med Agrile- grønnleirebehandling & varme

Massasje kombineres med grønnleire innpakning og varme. Leiren blandes med eteriske oljer for avspenning. Huden er vårt største sanseorgan, de eteriske oljene virker ekstra godt sammen med leiren. Agrile - Grønnleire er aktivert gjennom stoltørking i minst 1000 timer. Dvs. at den er ionisert/sol-energisk. Vertagil er et levende materiale, rikt på mineraler, sporstoffer og enzymer. Den grønne fargen kommer av kisel som er hudens viktigste og rikeste mineral. Den er  rensende ved å trekke ut bakterier, og nøytraliserende på radioaktivitet. Etter behandling med grønnleire legger den igjen ett tynt beskyttende lag mot negativpåvirkning og luftforurensning.

Bestill din time her


Hot Stone 

80 min

Dette er en massasje med oppvarmede lavasteiner (50-60C) som er fulle av mineraler. Behandlingen er svært avspennende, i tillegg er varmen er med på å øke blodsirkulasjonen, og dermed bidra til å frigjøre avfallstoffer fra kroppsvevet.

Passer godt for ; de som ønsker en velvære opplevelse, de som sliter med muskelsmerter (f.eks. fibromyalgi), personer som sliter med opphopning av melkesyre pga trening, hardt fysisk arbeid, eller sykdom, personer som har stiv muskulatur og kropp ( f.eks Bechterews)

Bestill din time her


Duo Behandling ( også for gravide)

Ta med deg en venninne/venn/kjæreste/mor/bror søster eller noen du måtte ønske å nyte en velvære stund sammen med. Her er vi 2 sertifiserte terapeuter som behandler dere begge på likt. Velg mellom 90 min aromamassasje eller 90 min Hotstone Massasje. 

Valget er ditt! 

Duo behandling kan ikke bestilles via nettbooking - ta kontakt på mail post@camuskel.no


Terapeutisk Stretching 

Her strekkes klienten på benk ved hjelp av terapeut. Dette gir en grundigere strekk enn den en tar selv, og det kan tas muskeltester underveis for å finne svak muskulatur og sjekke funksjonen i musklene. Deretter vet en hva som må jobbes med, og en kan ta en sjekk om en tid for å se om en har klart å forbedre muskulatur og bevegelse . Brukes også kombinert med terapeutisk massasje. 

Bestill din time her