Terapeutiske Behandlinger

Klassisk massasje/ Terapeutisk Massasje 

30/45/60/80 min

Her legger vi sammen opp til at du som klient skal få best mulig behandling, innen bestilt tid. Ofte er det terapeutisk massasje som ønskes, for å bedre muskel og ledd problemer/smerter. Det jobbes da dypt i muskelvev med massasjeterapi, og om ønskelig kombineres det med kopping, terapeutisk stretching og/eller muskel og ledd akupunktur for best mulig effekt. Det er også mulig å få en mildere behandling som type aroma/avspenningsmassasje. bare du har bestilt den tiden du ønsker, legger vi sammen opp behandlingen så den passer til deg, dine utfordringer og dagsform. Er du usikker på hva som blir rett tid, så anbefales 45 eller 60 min første gangen.

Bestill din time trykk her

Avslappingsmassasje med Agrile- grønnleirebehandling & varme

Massasje kombineres med grønnleire innpakning og varme. Leiren blandes med eteriske oljer for avspenning. Huden er vårt største sanseorgan, de eteriske oljene virker ekstra godt sammen med leiren. Agrile - Grønnleire er aktivert gjennom soltørking i minst 1000 timer. Dvs. at den er ionisert/sol-energisk. Vertagil er et levende materiale, rikt på mineraler, sporstoffer og enzymer. Den grønne fargen kommer av kisel som er hudens viktigste og rikeste mineral. Den er  rensende ved å trekke ut bakterier, og nøytraliserende på radioaktivitet. Etter behandling med grønnleire legger den igjen ett tynt beskyttende lag mot negativpåvirkning og luftforurensning.

Bestill din time her


Hot Stone 

80 min

Dette er en massasje med oppvarmede lavasteiner (50-60C) . Behandlingen er svært avspennende, og skånsom.  Varmen fra steinene er med på å øke blodsirkulasjonen, og bidrar dermed til å frigjøre avfallstoffer fra kroppsvevet.

Passer godt for ; de som ønsker en velvære opplevelse, de som sliter med muskelsmerter (f.eks. fibromyalgi), personer som sliter med opphopning av melkesyre pga trening, hardt fysisk arbeid, eller sykdom, personer som har stiv muskulatur og kropp ( f.eks Bechterews)

Bestill din time her


Terapeutisk Stretching 

Her strekkes klienten på benk ved hjelp av terapeut. Dette gir en grundigere strekk enn den en tar selv, og det kan tas muskeltester underveis for å finne svak muskulatur og sjekke funksjonen i musklene. Deretter vet en hva som må styrkes og strekkes. En kan ta en sjekk om en tid for å se om en har klart å forbedre muskulatur og bevegelse . Brukes også kombinert med terapeutisk massasje. 

Bestill din time her