Velkommen   

Hei på deg, og velkommen innom til meg !

Jeg heter Camilla Therese Horrigmoe, er godkjent terapeut og driver CaMuskel AS. 

Av relevant utdanning er jeg godkjent massasjeterapeut i Norges Massasjeforbund. Da massør ikke er en beskyttet tittel, så sirkrer NMF seriøsitet og kvalitet på utdanning/skoler og terapeuter, slik at du som klient kan være trygg på at du er i gode hender.

Terapeut utdanningen har jeg tatt på Balanz massasjeskole, Sandefjord. Derav navnet Balanz terapeut. Hva kan  så en Balanzterapeut ?                                                        

 Balanz terapeut må kunne mye om anatomi, muskler og ledd. Utallige praksistimer, eksamener, moduler og mine klienter har etterhvert gitt meg en lang og bred erfaring innen muskel og ledd problematikk. 

Jeg behandler daglig klienter med muskel og ledd problemer .. Fra lett avspenningsmassasje til dypvevsmassasje, terapeutisk stretching, triggerpunktsbehandling, kopping, muskel og ledd akupunktur, eller en kombinasjon av disse for best mulig resultat for den enkelte.  

Jeg har senere tatt Atlas korrigering ved Sirius Naturterapeutiske skole i Haugesund. Har du en feilstilt Atlas? Les mer her ... 

Kraniosakralterapi ( KSTI) og Kinesologi hos Akademiet Helbredi v/Gustav Arnolf Heggelund 

 Jeg er også utdannet babymassasje instruktør gjennom ( BIN) Babymassasje i Norge, som er den norske grenen av IAIM ( International association of Infant Massage).  

Jeg har som første klinikk i Norge fått inn vakuummaskinene til WittCare. Denne teknololgien er opprinnelig utarbeidet av NASA for astronauter, og jeg jobber tett med sykepleiere i Danmark på dette feltet. Les mer om vakuum maskinene her . 

Jeg søker å stadig utvikle og oppdatere min kunnskap, for å kunne hjelpe flest og best mulig. 

Ta gjerne kontakt, dersom jeg er opptatt, ringer jeg tilbake så fort som mulig. 

Velkommen til CaMuskel !!

Bestill din time her!